100 dagers slankeutfordring

Jeg skal endre vaner og bestemt meg for at jeg skal bruke 100 dager på å gjøre dette. Leste akkurat om en ny undersøkelse som sa at «internett myten» om at det tar 21 dager å endre en vane er helt feil, de hadde sett at det tik mellom 60 og 90 dager. Jeg tar ingen lett utvei og satser dermed på et fint rundt nummer, 100. 100 dager.

Jeg har laget et skjema (som kommer til å utvides) som inneholder en liste som jeg krysser av hver dag. Det er ikke en veldig lang liste, men den inneholder pr. i dag vel en 15 punkter.

Den ser ca. ut som dette:

Drikk 10 glass vann:             ( )
Spis under 1700 kcal:           ( ) beregne behovet nøyere etterhvert som aktivitetsnivået øker
Spis salat:                                ( )
Sov 7 t hver natt:                   ( )  minst
Gå tur:                                     ( )  gradvis økning (distanse/hastighet)
Veie meg:                                ( )  når jeg har tilgang til vekt
Kutt ut Pepsi Max:                ( )  gradvis (ukedagene først)
Spis minst 200g proteiner  ( )  gradvis økning til 200g
Minimalt med karbs             ( ) brød, pasta, ris, sukker
Planlegg neste dags måltid ( )

osv.

Jeg har akkurat startet dette prosjektet, men så langt er det ok. Har ikke lyst å gå tur (og litt av vitsen er å gå litt lengre hver dag, til jeg er på et anstendig nivå), men jeg gjør det. Som sagt så er det tanken at listen skal vokse, men det skal være gjennomtenkte punkter som får plass, ikke impulsgreier.

Det jeg trenger nå er:

Motivasjon til å klare dette!

Legg inn en kommentar