Å tenke seg ned i vekt?

Mental slanking er veldig “in” på den amerikanske slankescenen for tiden. Tenk deg tynn. Visualiser vekten bort. Selvhypnose for vekttap. Det finnes mange, veldig mange, teorier og bøker om emnet. Tror jeg på det? Her må jeg si et rungende …tja.Det kan være viktig, men jeg er ikke overbevist om at det er avgjørende for å lykkes.
Vekten har stått stille et par dager nå, så jeg har bestemt meg for å eksprimentere litt. Jeg skal visualisere meg tynn fram til fredag, jeg skal ikke gå opp på vekten før den offisielle veiedagen.Vekten vår, altså den badevekten vi har her i huset, er så uforutsigbar. Ikke så gal som den jeg hadde før, den kunne lett vise seks forskjellige tall på seks veiinger gjort i umiddelbar rekkefølge. Den viste også en helt annen vekt hvis vi flyttet på den, eller skulle være så uheldige å skubbe borti den. Den var bare så forbanna utspekulert! Displayet var formet som et glis og den laget en liten lyd, som hørtes ut som latter, når jeg gikk av den. Den forbanna vekten lo av meg!

Jeg håper og tror at den nye er bedre/snillere.

Nå er det slik at hun(vekten) har hatt grunn til det også de siste dagene, 200g opp, 200g ned. Tallene er begredelige, og uten selvbedrag, så må jeg si at jeg forstår ikke helt hva som skjer. Selv egenvekten av det jeg spiser fra dag til dag ville ikke veie så mye som jeg går opp fra en dag til en annen. Et annet viktig moment er at jeg ikke lengre har forstoppelse, så der gikk den unnskyldningen bort.  Jeg må slutte å veie meg så ofte… Dette er for frustrerende.

Det vil komme uker der det er oppgang i vekten, jeg må være forberedt på det.

Jeg har jo sagt at det ikke skal så innpå meg, slik vektflaksingen, men det sniker seg inn en usikkerhetsfølelse likevel. Jeg har lite overskudd for tiden, så det er en ganske stor oppgave å få skuta på rett kjøl igjen (og det er ei STOR skute). Jeg skylder på jobben.

Nå blir det ingen veiing før fredag, det kommer til å bli en prøvelse.

Legg inn en kommentar