Bruk tiden!

hopp
Jeg reiser på konserter og festivaler mer nå enn før. Noen av de som er betydelig yngre enn meg på jobb og ellers i omgangskretsen spør hvorfor jeg gjør det. Jeg har jo bedre tid til det nå, ungene er blitt større og det er litt lettere økonomisk. Det jeg ikke sier er at jeg har dårligere tid også, det er så mye jeg vil oppleve og jeg har kanskje mindre tid igjen enn jeg har brukt. Jeg har begynt på andre omgang. Det kan sammenlignes med det å være i f.eks. Tusenfryd: For de unge føles det som om klokken er 10 på formiddagen og de har allverdens tid til å gjøre hva de vil, for meg er det en halvtime til de stenger portene og jeg må få med meg så mye jeg kan før de kaster meg ut.Jeg tror ikke på noe liv etter døden, den tiden vi har her på jorden er det vi har, det gjelder å bruke tiden godt.

Jeg forsøker ikke å være morbid eller noe, men jeg prøver å røske litt opp.

Det er ikke til å skjule at det med å ha dårlig tid er enda mer presserende når du er tjukk, det er tyngre å leve bokstavelig talt, og det er en god sjangs for at tiden vi feitinger har her på jorden er enda kortere enn de som har en sunn vekt.
Det at jeg kjenner det slik er nok årsaken til at jeg ikke liker å sove, det føles som å kaste bort tid, dyrebar tid. Angrer på årene som tjukkas gjør jeg ikke, livet er for kort til anger også, men jeg har lovet meg selv at andre omgang skal bli mer aktiv enn tjukkasårene. Jeg har aldri følt at vekten min har vært et stort hinder for å gjøre hva jeg har ønsket, ikke før de to-tre siste årene. OG jeg er pinlig klar over at dette er selvpåført. Jeg tror ikke på en sykliggjøring av feithet, å være tjukk kan føre til belastningssykdommer, men som andre avhengighetstilstander så er det ikke en sykdom.

Jeg klarer kanskje ikke å oppnå alt jeg ønsker her i livet, men det skal for faen ikke være vekten som stopper meg!

 

Legg inn en kommentar