Helgeslanking

Jeg går opp i vekt i helgene og må slite for å kvitte kiloene i uken etter.Jeg tenker ikke at jeg skal komme ut av slankemodusen, men av og til går det åt skogen. Andre ganger vet jeg veldig godt hva som skjer, men likevel så gjør jeg det. Det er ikke en planlagt sprekk, men det er veldig nære. Slik har det på en måte vært denne helgen, alt for mye mat. Det var ikke slik det skulle være, og det var ingen stor glipp, men nå angrer jeg.

Noen tanker om hvordan jeg kan unngå dette:

Jeg bør fortsette å blogge og å føre slankedagbok også i helgene (spesielt i helgene). Dette gjør at jeg er mer bevisst på hva jeg spiser og hele slankegreia. Det er lett å undervurdere matinntaket hvis vi ikke følger med. Det finnes en rekke undersøkelser som viser at de som er mest konsistente, også i helgene, er de som lykkes best med vekttap.

Kanskje det er på tide å begynne å trene for alvor, da kan nok kalori/karboinntaket utliknes litt i hvert fall. Og da har jeg bedre tid også. Så det er nok på tide å komme i gang om ikke så lenge.

Jeg må passe på at vi har nok av den maten jeg kan, og vil, spise i kjøleskapet. Grønnsaker, frukt og proteinrike matvarer, og passe på å ikke kjøpe snacks. Litt må vi jo ha i huset, det bor flere enn meg i huset (og som på ingen måte trenger å slankes).

Må også passe på å ikke gå helt av skaftet etter fastedagene mine (2 dager i uka)

Prøve å fokusere på målene mine, både kort- og langsiktige. Det er ikke slik at alt er ødelagt fordi om en helg går til hell, det er en ny dag i morgen.

Jeg blir bedre og bedre til å slanke meg for hver dag som går. Og jeg har IKKE tenkt å gi meg!

Legg inn en kommentar