Hvis det er godt, spytt ut!

 

Smaker slankemat godt? Det spørs vel hvilken diett du går på det da. Det er klart at det å spise grønn salat hele tiden ikke er noe særlig, men egg og bacon på lavkarbo er jo ok. Jeg mener denne gangen at det ikke skal være slik at det skal være matvarer jeg ikke kan spise. Jeg må bare for faen ikke spise hele gryta!
 
Det finnes egentlig mye godt som er på “ja-listen”, kylling, biff, fisk, egg, bacon, salat og så videre. Ja, jeg sa salat, jeg syns det har blitt godt, det var en tilvenning, men nå har jeg blitt glad i kaninmaten.
 
Vi var i en fødselsdagsfest i helga, det ble servert tapas. Snakk om perfekt slankemat, spesielt hvis en teller karbohydrater (mest) og kalorier (litt). Plukk litt her og plukk litt der, ingen ser hva du spiser. Ingen spørsmål. Hvis det da ikke er slik som i helgen, jeg var sjåføren, og mange på festen vet at jeg er glad i vin. DET blir det spørsmål av kan du si.
 
Før, på tidligere slankekurer, lavkarbo har gjort meg lei av maten. Det virker så forlokkende til å begynne med, kjøtt og egg og bacon for søren! …men du blir lei, drittlei. Det er derfor jeg har en annen innfallsvinkel denne gangen. Litt mer Fedon-aktig, litt mer lav-GI type diett. Jeg prøver ikke å komme inn i ketose, jeg spiser bare litt mindre sukker. Det er meningen jeg skal leve etter at kiloene er forsvunnet også! Dette skal ikke være en rask nedtur med påfølgende opptur, det er vekten jeg snakker om nå, ikke stemningen.

Yo-yo skal være et leketøy, ikke en vektfilosofi.

 

 

Legg inn en kommentar