Ikke mer mat takk

Jeg leser veldig mange slankeblogger (weight loss blogs, for de som vil søke på engelsk). Kvaliteten er mildt sagt varierende, men det er ikke det som rir meg i dag. Jeg syns at så alt for mange av dem bare handler om mat.

Jeg som trodde at litt av poenget, for oss matvrak, var å minske matfokuset, ikke øke det. Dette er det samme som gikk igjen på Grete Roede kursene, fokuset på mat var ekstremt høyt. Alle snakket om hvor mye vi kunne spise av den eller den maten.

Faen, jeg ønsker å ikke tenke så mye på mat, ikke være besatt av mat, og jeg mener at både bloggerne og GR kursene bommer noe veldig. Fokuser mer på sunnhet, fokuser på viten og fokuser på hva vi IKKE bør spise. Ikke gi oss lov å spise enda mer av mat vi ikke en gang visste at fantes. Jeg har lest at det å slanke seg er mye verre enn å slutte med avhengighetsskapende stoffer, fordi vi fortsatt må spise, vi kan ikke bare kutte ut mat!

Jeg ønsker ikke å se enda en oppskrift på slankeiskrem, slankechips (laget av skivet turnips, pføyy!), slankekaker, slankeditt og slankedatt. Si heller hvordan jeg skal klare å spise mindre, slutt å “reklamere” for mer mat

Legg inn en kommentar