Jeg er kommet til dag 4 på min 100 dagers vane-endring

Shrimp-Scampi

Jeg er kommet til dag 4 på min 100 dagers vane-endring

…eller skal jeg si uvane endring?

Det er kanskje ikke så mye å si etter fire dager, men jeg jobber med innstillingen. Jeg forsøker å omstille meg totalt så det skjer mye  akkurat nå. Det er ikke slik at det skal slutte etter 100 dager, men da skal det «gå mer på automaten», da skal uvanene vendt til gode vaner. Forhåpentligvis.  Joda, det skal de.

Jeg har laget meg et regneark der jeg legger inn ti dager om gangen. Dagene er kolonner og vanene er rader. jeg merker med grønt hvis jeg klarer å gjennomføre og rødt hvis jeg feiler (og så bruker jeg nyanser for å vise alvoret i feilen eller mestringen). Meningen er jo at hele arket på sikt skal bli knallgrønt!

Dette arket er ikke helt ferdig gjennomtenkt og vil helt sikkert endre seg, men rammene er satt. Det er Vanepunkter som ikke har trådt i kraft enda, men som trigges etterhvert som kiloer forsvinner.

Jeg er altså på 4. dagen og alle viktige punkter mestres.

Noen punkter «not so good»:
Pepsi kutten får jeg bare delvis gjort og jeg drikker for mye kaffe, spesielt når jeg jobber ute hos kunder

 

Legg inn en kommentar