Jeg merker at jeg slanker meg

Det er fortsatt ingen som har sagt at de ser jeg har slanket meg, og ærlig talt så ser jeg det ikke selv heller. Dessuten så har jeg drevet med YOYO-slanking i en årrekke, så de fleste av de jeg kjenner er vant til at ting endrer seg fra tid til annen.Men…jeg merker det. Jeg kjenner at det har forsvunnet en del spekk på ryggen. Bilringen rundt magen er fortsatt stoor, men når jeg går til sengs om kvelden og legger meg på siden så kjennes det ut som om noen har begynt å tappe litt luft ut av den. Skuldrene begynner å hardne til, jeg kjenner meg ikke like blautfeit som bare for kort tid siden. Det kommer frem et ben her og der, ingenting som synes, men jeg kjenner det. Musklene kjennes littegran hardere, de begynner å vise litt på beina. Jeg sier “litt” hele tiden , fordi dette er ikke store ting synsmessig, men det betyr enormt for motivasjonen min.Jeg kjenner at jeg gjør noe riktig, at kroppen min er på vei tilbake.En annen skikkelig pussig ting er at huden over neseryggen kjennes strammere, jeg har aldri oppfattet at jeg hadde løs hud der, men jeg kjenner at det strammer seg.

…og klærne føles løsere, jeg har laget et nytt hull i beltet og snart må jeg lage enda et. Nice.

2 kommentarer til «Jeg merker at jeg slanker meg»

 1. Nå har jeg lest meg et gost stykke bakover i din blogg… (og jeg skal jammen fortsette meg bakover…) og jeg må si jeg er imponert over vekttapet ditt så langt…. følger du noen spesiell diett eller lever du etter prinsippet «for å gå ned i vekt må man forbrenne fler kcal enn man inntar»?
  Det er virkelig en motivasjon å måtte stramme inn på belter og merke at klærne blir løsere…!
  Jeg tar av meg hatten for noen lange innlegg du har, uten at det blir bare pjatt….
  jeg har ogspå en blogg der du kan følge min vei nedover… dog har jeg akkurat begynt.. meeen… 🙂 LYKKE TIL!!!

  1. Hei

   Takk for hyggelig kommentar. Jeg tror ikke helt på prinsippet om at en må forbrenne de kaloriene en putter inn, det er for mange andre ting som spiller inn, søvn, stress, hormoner, kroppstype, gener og mye mye mer. MEN det er med på å peke meg i en retning. Jeg teller nok både kalorier og karbohydrater. Forsøker å ikke spise for mye, og at mesteparten av det jeg spiser inneholder mindre sukker enn tidligere. Er ikke så opptatt av å komme i ketose, spiser litt frukt også. Har ikke begynt å trene før nå, og det begynner jeg med fordi vekttapet har stoppet litt opp. Jeg fører matdagbok, bare for å ha kontroll, det er utrolig lett å glemme hva man egentlig putter i seg.
   Jeg kommer selvsagt til å følge med på bloggen din, og lykke til du også.

   🙂

Legg inn en kommentar