kroppen fikk sjokk – jeg spiste karbohydrater

frustrated writer

I går ettermiddag etter en 23 timers faste tenkte jeg at jeg skulle prøve å spise grovt brød (to små grove fullkorns baguetter egentlig). Jeg hadde bra med proteiner og salat i tillegg, og jeg passet på at jeg var under kalorigrensa.

Hva skjedde?
Det var jævlig godt, jeg nøt måltidet skikkelig. Det gjorde jo at jeg spiste alt for fort…
Så ble jeg sinnsykt mett og uvel.

Jeg ble veldig trett i tillegg. Gikk og la meg tidlig (er på jobbreise så jeg har ingen sosiale forpliktelser på kvelden)

Våknet midt på natta, med vondt i ledd og rygg. Dette har jeg slitt med før, men vært forskånet med etter at jeg begynte å begrense både matinntaket og kullhydratene.

Klarte å sove igjen, men om morgenen hadde jeg hodepine og skikkelig leddvondt. Jeg hadde fått tre store kviser i tillegg…

Jeg er fortsatt oppstappa og tenker bare at dette er stoffer jeg må få ut av kroppen så fort som mulig.

Andre som har liknende erfaringer?

Jeg har vært veldig opplagt om morgenene etter jeg startet, og veldig oppmerksom og våken i fasteperiodene, så dette var en skremmende opplevelse som jeg har lært av. Dersom jeg skal spise karber så skal det være færre og gjennom frukt eller bær.

Legg inn en kommentar