Første offisielle veiing – en uke på slank

Feet on a Scale
Vi har en digital badevekt, en ganske ny en. Vi har i tillegg et hus med et skikkelig skjevt gulv, slipper vi en kule ved den ene veggen så ruller den over til den andre. Dette gjør at vekten ikke viser det samme dersom du veier deg to ganger etter hverandre.

 
Jeg tror det sto i bruksanvisningen at: “vekten skal stå på et helt rett underlag”. Dette har til nå ført til at jeg veier meg 5-6 ganger etter hverandre, hvis jeg får 4 like så er det den vekten som gjelder. Dette skal jeg nå gjøre noe med, vekten skal inn i et rom med rett gulv. Den skal inn på vaskerommet og jeg skal markere på gulvet (med tape e.l.) akkurat hvor hjørnene skal være plassert. Som dere forstår så er dette en kilde til frustrasjon, but no more.
 
Jeg er så stor og tung at noen kilo fra eller ting ikke viser, men jeg merker det på kroppen. Jeg merker det spesielt på ryggen, de to fleskepølsene som går nedover på hver sin side av ryggraden blir merkbart mindre oppblåste. Det vil ikke gi utslag på noe som helst synlig, klærne vil ikke passe særlig mye bedre, men jeg kjenner det.


 
Et annet sted som jeg allerede nå merker det er på siden av magen, ikke mye minking enda, men litt. Jeg merker det når jeg legger meg om kvelden, det er en smule lettere å finne en god sovestilling.

Det er offisiell innveiing i dag. Som jeg tidligere har fortalt så er jeg egentlig en dag-veier, dvs. at jeg klarer ikke å la være å veie meg hver dag. Dette betyr jo at jeg vet at dette går i riktig retning.

Så til det store spørsmålet, velsignet vektgudinnen meg med nedgang denne uken? Hallelujah, yeah she did!

Denne uken hadde jeg gått ned 5.5 kilo.  Helt sikkert mye vann, men dette trengte jeg 🙂

 

Legg inn en kommentar