Veieregler for mann på slankekur

Det å veie seg har blitt et rituale, og det er en del regler som gjelder.

Dette er i all hovedsak irrasjonelle momenter, og jeg lar meg på ingen måte styre av dem (ahem…)Vekta er klar rett etter jeg har stått opp om morgenen, selvsagt. Veiing skjer etter toalettbesøk og før det drikkes noe som helst. Jeg har på meg underbukse og t-skjorte når jeg sover, jeg tar av t-skjorta. Den veier mer enn underbuksen. Jeg pleide å veie meg naken, men vi har fått hund og jeg skremmer vettet av hunden hvis jeg stripper helt ned.


Jeg tenkte at jeg skulle ta av gifteringen (den veier jo en del, ikke sant?), men herregud, den tar jeg ikke av, den skal være på hele livet (eller til jeg tar av så pass at jeg klarer å få den av fingeren, just for the record: Det er bare pga. vekten på ringen jeg vil ha den av!).

Før gikk jeg på vekta 3 ganger, og så valgte jeg best av tre. Nå veier jeg meg 5-6 ganger, jeg må ha tre like veiinger før det gjelder. Har også forsøkt å trekke pusten skikkelig (jeg har også prøvd å puste skikkelig ut) før jeg trår oppå, men usikker på om det har noen som helst virkning.

Jeg veier meg som regel etter å ha dusjet, og det gjelder å tørke håret skikkelig, vått hår er tyngre enn tørt så det gjelder å få alt bort.

Når tiden er inne trår jeg så forsiktig og sakte som mulig på vekten, som om det digitale displayet ikke vil løpe avgårde hvis jeg er forsiktig.

Det store spørsmålet er om dobesøket skal inkludere nr2, hvis det gjør det så føles det som om jeg stjeler vekt fra neste ukes veiing. Det er jo ikke sikkert jeg klarer å gjøre nummer to neste uke. Jeg lar det være.

Som dere forstår så er jeg ikke helt normal, eller har andre også ritualer som ligner på mine?

 

Legg inn en kommentar