Den anonyme slankeren

Da jeg startet denne bloggen, tenkte jeg en del på om jeg skulle være anonym eller bare hoppe i det med fullt navn og bilde. Jeg valgte å være anonym, midlertidig anonym.

Jeg har slitt med overvekt i mer enn 30 år, og jeg mener jeg har erfaringer som kan være verdt å dele med andre. Jeg leser en god del blogger, deriblant slankeblogger, og jeg fant fort ut hvordan min blogg skulle “høres ut”. Jeg hater sutring, men jeg liker ærlighet. Noen ganger er grensen hårfin, men jeg håper å klare balansegangen. Jeg skal prøve å være en alvorlig men noen ganger en morsom blogger. Det at jeg har valgt å være anonym gjør at jeg kan si mer, at jeg tør å være enda mer ærlig. Når det er sagt så vet jeg jo at anonymitet på nettet er en illusjon, de som vil kan lett finne ut hvem jeg er. Jeg har bare valgt å ikke kringkaste det.

Det viktigste med bloggen er å være ærlig, å tørre å komme ut med rå, usensurerte ytringer. Jeg vil at innleggene skal føles ekte og reflektere mine maniske opp- og nedganger når det gjelder slanking. Noen ganger glad, andre ganger sint eller sur, noen ganger morsom, i bunn og grunn litt av alt, så lenge jeg kan si at alt er sant og alt er meg.

Jeg skriver ikke dette for å hjelpe andre først og fremst, men for å hjelpe meg selv. I det virkelige livet er jeg ikke en person som betror meg så mye til andre, spesielt ikke når det kommer til slike private ting som min egen vekt.
Det er kun en kamerat og min kone som vet at jeg skriver denne bloggen, og slik mener jeg det skal være fremover. Det gjør at jeg kan si ting som jeg kanskje ellers ikke ville turt.

Den andre grunnen til at jeg skriver er for å holde meg selv ansvarlig, for å ikke skli ut, for ikke å glemme at dette tar tid og at jeg må være fokusert. Jeg trenger denne bloggen.

Til å begynne med var det alt som betydde noe, men etter hvert har jeg begynt å lure litt på hvem som leser bloggen, og om de syns den er ok? Det er ikke det viktigste, men jeg har begynt å tenke litt på det. jeg sjekker jo statistikken og leserne er ikke mange, men jeg skriver jo aller mest for meg selv uansett.

Er det andre der ute som blogger om slanking i all hemmelighet? Hva er så deres erfaringer? Jeg bare lurer.

Legg inn en kommentar