Hesten og bonden

En kamerat av meg sa følgende om fasteprosjektet mitt da han fikk høre om det: “Det minner om han bonden som forsøkte å vende hesten sin av med mat, det gikk jævlig bra, hesten spiste mindre og mindre, men så daua den rett før den var av-vendt!”Jeg merker at jeg faktisk spiser mindre på “opp-dagene” mine også nå, og er usikker på om det er bra.

Jeg tror jeg må være litt mindre ekstrem i tilnærmingsmåten dersom jeg skal klare dette over lang tid. “Klare dette” sier jeg, som om det er et slit. Det er det virkelig ikke. Det jeg mener er at jeg vil ha et så normalt spise-liv som mulig, og da bør de to fasteperiodene i uken være nok, jeg bør ikke begrense for mye de andre dagene. Ikke før jeg vet mer i hvert fall.

Det er sånt drittvær ute på denne tiden av året at det å komme seg ut å gå tur er en utfordring. Har faktisk begynt å tenke på treningsstudio igjen, noe jeg ikke trodde jeg skulle gjøre på lenge enda. Hunden er den som lider, får ikke de lange turene som han liker så godt. Vi får håpe på lange tørrfrost-perioder i vinter. Fint å gå tur når det er tørt og kaldt.

Har forresten ikke hørt lydbøker de siste to ukene, bør nok se om jeg finner noe som fenger. Musikk er ok, men spennende lydbøker får meg faktisk til å gå lengre turer. De får meg til å glede meg til turene også, lurer jo på hvordan det går.

Og så har jeg jo den jævvla ellipsemaskinen…

Legg inn en kommentar