Gode slankehistorier er motiverende

Sitter og hører på siste albumet til Kanye West, tenker at det er jaggu bra greier. Og sikkert kjempebra til å gå tur til. Det skal testes senere i dag. Jeg oppdager og gjenoppdager så mye musikk fordi jeg går tur, morsomt.

Grunnen til at jeg tenker på det å gå tur er dette: Min bedre halvdel var hos frisøren her en dag, der traff hun en felles kjent, men hun kunne knapt kjenne han igjen. Det var fordi han hadde slanket seg noe så inni granskauen. Han hadde i tillegg fått en annen frisyre, det var nok med på å gjøre han enda mer ugjenkjennelig.

Vinteren i fjor traff jeg han ganske ofte på mine lange kveldsturer. Vi var veldig godt innpakket begge to, vi så ut som brødrene til Michelinmannen. Vi stoppet litt opp og pratet litt om hvor vi hadde gått og hvor langt vi skulle gå, litt hyggelig småprat. Jeg falt av slankevogna, han gjorde det ikke. Nå er det litt over et år siden, og han har klart å kvitte seg med de fleste av de overflødige kiloene. Sikkert 30-40 kilo.

Alt har han oppnådd på den gode, gamle, vanskelige måten. Mer aktivitet og å passe på hva han spiser. Jeg blir inspirert av slike solskinnshistorier og tenker at januar neste år så er jeg også en del av en slik historie.

Jeg liker å høre om personer som har klart å slanke seg, jeg liker å lese om og se bilder av dem. Det motiverer meg mer enn noe annet.

Legg inn en kommentar