Hva er det med den vekta?

weight-loss-scale-numbers-610x250

Jeg er ekstremt vektfokusert, nei , jeg mener ikke bare min egen vekt, men selve vekten, badevekten.  Badevekten som står ute på toalettet nærmest roper etter meg, «kom og vei deg, jo, i dag også. Du kan ha gått ned mer vet du…»

Jeg vet at hvis jeg veier meg i dag så blir jeg skuffa, har allerde bøtta innpå to kopper kaffe og tre glass vann. Dette veier for mye til at jeg ville fått gode resultater i dag også. Det viser seg at det å vente en uke mellom hver veiing gir best resulatter og minst svingning i kiloene.

Jeg går jevnt nedover, 10 kilo på 5 uker gir jo 2 kilo i uka, det er bra. Det er rart hvor utålmodig jeg blir likevel, har alltid lyst at det skal gå fortere. Jeg merker jeg har blitt lettere, jeg ser det ikke så godt (kona sier hun ser det, men det skal hun jo si…), men jeg syns ting begynner å bli en smule lettere.

Skrittene blir lettere når jeg går tur, stramme bukser er ikke så forferdelig stramme lengre, slike småting.

Utfordringen fremover blir å takle hverdagen, bli vant til det samme hver dag. Jeg vil ikke forandre noe som virker, men det er ikke lett hvis jeg begynner å kjede meg.

Og snart må jeg begynne å trene ordentlig…

Legg inn en kommentar