Kan noe sparke meg i ballene, hardt?

Som dere forstår så sliter jeg med motivasjonen. Jeg sier til meg selv hva jeg skal gjøre, men tillater meg å gjøre flere og flere små glipper. Det må det bli slutt på, men det er lettere sagt enn gjort…

Jeg trenger et hardt spark i nøttene! Trenger et sjokk for å komme utav denne selvmedlidende tilstanden. Jeg er bare helt patetisk. Opp av sofaen, ut av stua, vekk fra skjermen, ta tak, mann! Ut å gå tur!

La meg gjøre opp en liten status:

Små, spesifikke mål: Jepp, det har jeg. Mangler 2 kilo på neste milepæl. Joda, denne har jeg.

Skriv ned (alt!): Denne har jeg ikke, så enkelt er det. Note to self: Gjør det for faen! jajaja, jeg prøver, men må lære meg at det jeg ikke skriver ned med en gang, det blir lett glemt.
(ok, ok, slapp av, nå har jeg begynt igjen)

Gjør dette sammen med noen: Njaei, kan vel ikke si jeg har denne inne, får se, jobber med saken. Joda, gjør det sammen med kona, litt forskjellige opplegg, men begge er i gang så jeg krysser av denne jeg.

Tenk litt på utsia av boksen: Jeg har lyst å begynne å svømme, men terskelen for å vise meg såpass naken er stor.

Sov mer: Er flink i perioder. Skal skjerpe meg. Skal prøve å skjerpe meg. Skal skjerpe meg.

Mat: Jeg har rimelig god kontroll på dette i ukedagene, helgene kan bli litt så som så, Skjerpings her!

Begrens skjermtiden: Må komme meg ut mer. Internett, TV og slike ting er en enorm tidstyv. Var flink på dette, men kan bli mye bedre nå. Jeg ser lite TV, men det skal bli enda mindre. Og så må jeg slutte å surfe tankeløst på nettet.

Konklusjon: Jeg har mye å arbeide med. Det er mye som sakte har sklidd ut. Jeg begynner i dag, tar tak i ting, gjør noe.

Gir meg selv et ballespark!

Legg inn en kommentar