Mandagstanker om slanking

kotelett

Nå har jeg akkurat spist en kotelett, 330 kalorier. Jeg var ikke sulten engang, men skal ikke ha fastedag i dag, prøver derfor å ha en normal tremåltids-struktur på måltidene. Frokost, middag og kvelds. Vet ikke helt om det er så lurt å spise når man ikke er sulten…

Jeg hadde jo lovet meg selv å ikke veie meg i dag, men jeg syns jeg var så god å slanke meg i går at jeg ikke kunne la det være. Jeg gikk en ok tur og spiste ca. 11-1200 kalorier (råkost og stekt torsk). Jeg var en kilo letter i dag enn i går.

For meg var det en god start på uka, nå må jeg bare ikke ødelegge det resten av dagene.

Mitt største problem er at jeg ikke klarer å se på dette som et langtidsprosjekt, jeg vil ha resultater fort som faen. Jeg sier det til meg hele tiden; dette er en maraton, ikke en sprint. Det er greit å si det, men verre å  få det til å spikres fast i psyken.

Jeg vet at det tar tid og at resultatene kommer hvis jeg er konsekvent og holder meg til de gode vanene. Men går å sjekker i speilet og på vekten hver dag. Ærlig talt så stresser det meg litt…dette må jobbes med.

 

Legg inn en kommentar