Slankestatus for en litt syk mann

tur_med_hunden

Jeg trodde jeg skulle være frisk nå…men det trekker ut. Det er vanskelig å slanke seg når en er slapp og syns synd på seg selv. Tenker at jeg må jo spise for jeg må bli frisk, jeg trenger energi for å bli «pigg» igjen.

…og så spiser jeg kanskje litt for mye, jeg vet ikke, men jeg tror det. Jobber med saken, men det tar tid å finne kursen igjen når man har latt det skli ut. Tør ikke veie meg.

Skal på fest på fredag, men har bestemt meg for å kjøre. Jeg skal ikke drikke alkohol før påske. Jeg trenger slike mål/utfordringer. jeg ser så godt at når jeg drikker så spiser jeg mye mer enn jeg burde. Hemninger forsvinner også når det gjelder mat. Selve kaloriinnholdet i alkohol er jeg ikke så bekymret for, men det baller på seg når jeg får så lyst på alt mulig etter at jeg har blitt litt pussa (litt full, mye full).

Skal prøve å skrive litt oftere.

Legg inn en kommentar