Spise etter fasten

egg_bacon

Jeg avsluttet fasten i går kveld kl. 18. Jeg hadde da vært å handla mat, det er vanskelig å begrense innkjøpene når du er så sulten. Egentlig så tror jeg at jeg kunne ha gått lengre uten mat, men da måtte jeg ha bestemt meg på forhånd. Når jeg vet at jeg skal avslutte fasten så blir kroppen ultraklar for mat.

Det blir litt som å vente på sommerferie, du hadde fint klart å vente hvis du visste at den ikke skulle begynne før om 14 dager, men hvis du skal på ferie i slutten av uka så er det nesten som om man ikke klarer å gjennomføre de siste dagene. Eller som når man er tissetrengt på vei hjem, det blir verre jo nærmere hjem du kommer.

Alt dette er psykisk eller mentalt om du vil, kroppen er satt i ventemodus og vi kan ikke annet enn å følge med.

…uansett, jeg kjøpte for mye mat. Jeg kjøpte så mye som jeg trodde jeg skulle klare å spise, men det er rart med det, etter en fasteperiode så klarer man rett og slett ikke kjøre i seg overdrevent mye. Ikke jeg i alle fall. Det er uøkonomisk selvsagt, jeg endte opp med å kaste god mat (ikke kjøleskap på hotellet).

Jeg er så stor at jeg kan spise ganske mye og likevel fortsette å gå ned i vekt. Det var ikke det som var saken, jeg ble bare så utrolig mett etter max 1500 kcal. Jeg må bli flinkere å beregne innkjøpene mine. Hodet må få bestemme mer, ikke magen.

Jeg begynner å bli flink å velge rett mat. Salat, egg, kylling. Mye proteiner og relativt lite fett, minimalt med karbohydrater.

 

 

Legg inn en kommentar