Turer og slanking igjen

Turer og slanking igjen

Fikk endelig gått en skikkelig tur. Det har blitt mye rusling rundt i løypa den siste tiden. Det må det bli slutt på. Jeg er i dårlig form og ønsker å bli bedre.Mitt foretrukne valg på øret har alltid vært musikk med en fin rytme. Å gå bortover etter en beat har alltid hjulpet meg. Jeg liker veldig godt å lese, men det tar opp så mye tid. Derfor har jeg planer om å få hørt noen lydbøker på turene mine fremover. Er usikker på hvor jeg skal starte, men trenger noe som fenger til å begynne med. Skal jeg høre på slankebøker? Eller er det spenningsromaner som funker best? Jeg skal rapportere om erfaringene etter hvert.

Jeg gjør alt for ikke å kjede meg.

Jeg begynte på Jo Nesbøs Sønnen i går, og jeg glemte tiden. Det var akkurat det som var hensikten, så: we-hey! Gikk en time og hadde lyst å høre mer, gleder meg faktisk til fortsettelsen i dag. Har begynt å se på hvilke bøker som skal høres utover. Tror jeg kommer til å mikse litt fag/non-fiction og romaner.

Jeg ser for meg en interessant vår/sommer/høst med lange og gode turer.

Hmm, kanskje jeg skal spe på med litt podcaster som jeg ikke har fått hørt enda, det er mange muligheter.

Legg inn en kommentar