Hva er mitt opplegg?

handling

Ja, hva er egentlig mitt opplegg?

Jeg følger en del regler:
Å brenne de kaloriene en putter inn er vanskelig, det er mange ting som spiller inn, søvn, stress, hormoner, kroppstype, gener og mye mye mer. MEN det er med på å peke meg i en retning.
Teller nok både kalorier og karbohydrater. Forsøker å ikke spise for mye, og at mesteparten av det jeg spiser inneholder mindre sukker enn tidligere. Er ikke så opptatt av å komme i ketose, spiser litt frukt også (et eple hver tredje dag kanskje…).

Går turer. Forsøker å komme opp i 10000 skritt pr. dag, men er fornøyd med 7000 dersom turen er krevende (rask gange i ulendt terreng)

Jeg fører matdagbok, bare for å ha kontroll, det er utrolig lett å glemme hva man egentlig putter i seg. Tror underrapportering er den vanligste årsaken til at vektnedgang stopper opp. Jeg mener ikke bare for meg selv, jeg mener for alle. Vi lyver hele jævla gjengen.

Har to fasteperioder i uken. Jeg spiser ikke i fasten, kun drikke (kaffe og vann). 24 timer. Det er alltid tungt til og begynne med, når jeg har vært borte fra det en tid, men det tar bare en uke så er det ikke noe problem. Dette gjør jeg ikke bare for slankingen sin del, jeg blir klarere i toppen, får mindre vondt i leddene (som er et stort problem med en gang jeg overdriver karohydratinntaket).

Jeg tror ikke at mange små måltider er det beste for meg, den veien er forsøkt med dårlig resultat så mange ganger at jeg vet med sikkerhet at det bare er tøv for meg.

Jeg slanker meg. Kall det en livsstilsendring om du vil, jeg kaller det slanking så regner jeg med at vanene endres litt etter litt uansett.

Farer/fallgruber:

Når jeg blir for sulten, gir jeg f i alle regler. Jeg bør ha en skyr med meg alltid, det metter som fy og jeg liker det. Kanskje en gulrot også kan gjøre nytten…

Jeg kan ikke lage pasta, da spiser jeg alt for mye (og forsyner meg alt for mange ganger) Pasta er bad for meg.

Sjokolade og iskrem må ikke kjøpes, spiser jeg litt så spiser jeg mye.

Hvis jeg drikker meg full (for full), spiser jeg uten grenser. Derfor må jeg begrense alkoholinntaket.
Dessuten så ødelegger jeg formen for neste dag, blir groggy og har ikke lyst å gå tur, slik vil jeg ikke ha det.

Får fort vondt i ryggen når vekta øker så det er ikke vanskelig å vite når jeg må gjøre noe.

Positivt:

Jeg er 9 kilo lettere enn jeg var i Januar!

snakkes senere!

bloggurat link

Legg inn en kommentar