Hvordan komme seg opp igjen

Hvordan komme seg opp igjen, eller rettere sagt, ned igjen

Jeg er ganske fornøyd med meg selv i dag, “back in the saddle”. Dagene er ikke så vanskelige som fryktet, og jeg begynner å tenke at kanskje jeg hadde godt av det slaget i trynet jeg fikk i helga. Jeg skeia nok litt for mye ut. For mye god vin (og litt sjokolade også!). Fikk heller ikke gått på grunn av at jeg rett og slett var fyllesyk etterpå.

Gjort er gjort og spist er spist, for å sitere Torbjørn Egner.
Den viktigste lærdommen jeg har gjort meg er at det nytter ikke å slå meg selv i hjel fordi om jeg trår litt feil fra tid til annen, det er alltid mulig å komme tilbake igjen. Å plukke seg selv opp igjen er fullt mulig. Å kjøre seg selv gjennom den mentale kverna med anger og pinsler er bare ikke verdt det. Gi faen i det som har vært, tenk fremover. Ta små steg fremover.Når det er sagt så har det vært viktig for meg å gjenvinne fokus. Finne fokus på det å spise riktig og leve et slankeliv igjen. Jeg har forstått at et feilskjær er nettop det: et feilskjær. Det er ikke slutten på en slankekur.  Det er viktig å ikke havne i den fellen at jeg begynner å sulte meg selv for å oppnå raske resultater, det er bare tull. Jeg har et opplegg, og det skal følges. Jeg har 54 uker igjen av det opplegget.

Ok da, så gikk jeg opp i vekt på søndag (og mandag). Det var ikke så gøy, men det var ikke verdens undergang heller. Nå er jeg på rett spor igjen, og jeg kjenner motivasjonen komme tilbake. Jeg gleder meg til neste innveiing. Helt sant 🙂

 

Legg inn en kommentar