Ikke sulten i det hele tatt

fasting

Ikke sulten i det hele tatt

Da er jeg vel kommet til 5. dagen siden jeg tok tak igjen, men den dagen er ikke ferdig så dette innlegget får handle om dag nummer fire.

Jeg ble merkelig oppstemt og motivert av å sette opp planene/målene mine i går. Både 50års-planen og planen for de neste to ukene. Det er tøffe mål satt i begge to, men nå vet jeg i alle fall tallene. Jeg vet hvor mange gram som skal av per dag, per uke, per mnd. Jeg har fått klarhet i hva som er mine snubletråder og hvem jeg gjør dette for. Det gir meg en god klarhet og , som sagt, det motiverer meg.

Jeg er midt inne i en faste også. Spiste kokt ørret og eggerøre + en stor salat til lunsj kl. 11 i går. Etter det har det gått i kaffe (frem til 16) og vann , mye vann. Jeg hadde et eple med meg på hotellet, men spiste det ikke. Jeg var ikke sulten, og jeg er fortsatt ikke sulten. Jeg vet at det fortsatt er noen timer igjen av fasten, kanskje jeg strekker den til 30 timer, jeg får se. Det gikk mye raskere å komme inn i fastemodus denne gangen.

Jeg skal ikke være for tøff, det er som regel de siste timene i en faste som er vanskeligst. Dette er første uken og jeg kan ikke være så tøff at jeg går på trynet med en gang. Jeg har 54 og en halv uke igjen.

Legg inn en kommentar