Jeg ber om lavere vekt

 

Jeg ber om lavere vekt

Jeg hadde lovet meg selv, før jeg startet denne slankekuren, at jeg ikke skulle gjøre de samme feilene som jeg gjorde da jeg gikk på Grete Roede kurs.

Det er ikke så lurt å sulte seg (og svette) seg ned i matchvekt dagen før veiedagen. Jeg lurer bare meg selv.  Jeg kjenner at jeg er i ferd med å gå i samme fella som da, jeg tenker at jeg ikke skal spise på søndagen, jeg skal trene ekstra mye på lørdagen (ikke så dumt egentlig), kanskje jeg skal ta en fastedag på søndagen. Jeg er i ferd med å lure meg selv, og det verste av alt er at det ser ut som om jeg klarer det. Er ikke så smart skjønner dere. Jeg MÅ følge rutinene mine.

Et bra tall på vekta får all oppmerksomhet, noe jeg hadde lovet meg at ikke skulle skje. Jeg har sagt det her på bloggen og jeg mener det også (innerst inne), det finnes mange måter utenom vekt for å måle fremgang.

Men shit, jeg ber til vektgudinnen:

Kjære vektgudinne
Når jeg trer opp på ditt alter på mandag
Gi meg da en god vekt
En lav vekt
En fin fremgang i slankingen min
Jeg lover å gjøre mitt beste fremover
Jeg lover å gjøre bedre
Takk (på forhånd takk) eller Amen, hvis det er bedre.

Er usikker på om dette vil hjelpe, men det kan vel ikke skade å sende av gårde en bønn.

🙂

Legg inn en kommentar