Jeg klarte minus tre og en halv kilo første uken

Disappointment concept.

Ja, jeg klarte minus tre og en halv kilo første uken.

…men jeg lå mye bedre an på fredag, da så det ut som om jeg skulle klare minst 5 ned. Så hendte festen og det lider jeg fortsatt for. Jeg får ikke gått på do, og jeg har vært for dårlig  i kroppen til å trene. Nå er det to dager siden og jeg sliter fortsatt med formen!

Var det verdt det … nei, på en måte så var det ikke det. Det tar for lang tid å ta seg inn igjen, å miste to dager slik er forferdelig når du har en streng plan som skal følges. Det er tøffe mål som skal nås…

Nå skal jeg ikke dvele for mye ved dette, men det er ikke så lett. Negative ting har en tendens til å stjele fokus og ødelegge motivasjon.

Jeg skal lage suppe i dag, det er lett og god mat. Håper jeg snart er på rett kjøl igjen…

Snakkes

Legg inn en kommentar