Klarte nesten det jeg skulle

mager

Klarte nesten det jeg skulle

Etter to uker skulle jeg ha tatt av 7 kilo, jeg har tatt av 6.8. Det er ikke dårlig, men det var nå i starten jeg skulle kvitte mesteparten av kiloene, raskt, for å få en god start. Jaja, det er vanskelig å klage på over tre kilo ned, men tvil og skepsis kommer krypende. «Dette kommer jeg ikke til å klare», «dette blir for tøft» osv.

Derfor satte vi oss ned i går kveld og prata gjennom dette, det er på tide å bli strengere med oss selv og bli flinkere å oppmuntre hverandre, dra den andre ut på treningstur for eksempel.

Siste delen av forrige uke var «bad», og ikke «good bad» men skikkelig «bad bad». Jeg hadde min første skikkelige sprekk i går, kjøpte kokosboller, de gode gammeldagse, og en stor plate melkesjokolade. Jeg spiste kokosbollene ved siden av søppelposen (for å raskt kunne kvitte meg med bevisene så klart), jeg følte meg helt rævva etterpå!

Jeg kasta rett og slett melkesjokoladen uåpna i søppelposen. Så klarte jeg i hvert fall å halvere skaden…

En dårlig dag etter en stressa periode, men er i gang igjen nå. Det føles bedre i dag.

1 kommentar til «Klarte nesten det jeg skulle»

  1. Tilbaketråkk: Jeg faster i dag |

Legg inn en kommentar