Ned null komma 9 kilo

ManOnScaleWithMirror-

Ja, nesten en kilo til!

Jeg spiste myye mat i går, men spiste ikke før halv to og ikke etter kl.20. Avocado salat, med egg, bacon og litt løk, til sen lunsj. Biff (400g), 50g potet og masse sopp til kvelds/middag. Totalt ca. 1600 kcal. Ok på en fredag det!

I dag er vi bedt på middag hos venner, og det kommer til å bli drukket vin…  Dette er ukens største utfordring, ikke drikke mer enn det jeg har bestemt på forhånd og begrense maten. Spise salat (håper det er en mulighet!)

Jeg har flyttet veiedag fra lørdag til mandag, passer bedre – ny uke, ny start på en måte. Men jeg kan si såpass at jeg er godt nedenfor ukemålet på -3,5kg.

Prøver å få inn litt mosjon før vi går, slik at jeg «har litt å gå på» kalorimessig.

Snakkes.

Legg inn en kommentar