Plan for det neste året

grim

Plan for det neste året: En 50års plan

Jeg er en tjukk fyr, trenger å ta av mange kilo. Er 49 år i mai, dvs. 50 år neste år. En milepæl kan man si. Vi , jeg og kjæresten, har diskutert dette og har blitt enige om at vi skal bli spreke og slanke til da. Hun har langt fra så mye som meg å gjøre når det gjelder vekta, men også hun ønsker å endre vaner til det bedre.

Hun er bekymret for meg og med god grunn. Folk rundt oss segner om, noen dør og noen overlever. Det er mest hjerteinfarkt det handler om. Heldigvis er jeg ikke arvelig belastet i så måte. Jeg røyker ikke, aldri gjort det.

…men jeg er alt for feit og jeg beveger meg alt for lite. Jeg snakker ikke om en liten kulemage eller en ubekvem badering. Jeg snakker om 50 kilos traktordekk og nesten alt samla rundt midjen.

Det er 55 uker til jeg blir 50.

55 uker å gjøre det på. Jeg ønsker å ta av 52.5 kilo på 55 uker. Jeg vet at jeg må ta av mest pr. uke i starten. Jeg kommer til å dele dette opp i 3 perioder.

 

Periode en går fra 12. april 2015 til 8. august 2015.

Første perioden vil være tøff, men jeg vil gjøre mye for at den skal være vellykket. Jeg må ta av mye i den perioden, uforsvarlig mye kanskje, men trenger denne starten.

Jeg skal ned i overkant av 30 kilo til 8. august (34 for å være eksakt). Det er 17 uker til d.v.s. at jeg må ta av 2 kg i uken frem til det.

 

Andre periode går fra 8. august 2015 til 31. des 2015.

Denne perioden er nesten 21 uker, jeg skal ned 10.5 kg i denne perioden d.v.s. 0.5 kg i uken. Det er i denne perioden jeg skal trene hardest og bygge litt muskler, derfor vil jeg ikke satse på større vekttap.

 

Tredje og siste perioden går fra Nyttår til 12. mai 2016.

19 uker og 8 kilo, d.v.s. 0.42kg i uken. Jeg skal nå være så trent at jeg kan legge inn flere kardioøkter mellom styrkeøktene. Jeg vet dette blir tøft, men jeg vet også at dette kan jeg klare.

 

Dette er min vekt og treningsplan frem til 12. mai 2016.

Jeg vil komme med flere detaljer etterhvert. Snakkes.

1 kommentar til «Plan for det neste året»

Legg inn en kommentar