Slankefredag

world-naked-bike-ride

“Jeg teller egentlig ikke kalorier, men jeg gjør jo det (egentlig).”
– Kilosofen

Bevisst eller ubevisst så teller jeg kalorier. Jeg forsøker å holde meg under 1600 pr dag.
De ukene jeg klarer å trene (gå, svømme, ellipse(?)) går jeg fortere ned i vekt. Dersom jeg ikke trener, står jeg stille eller går saaakte ned. Jeg har altså løsningen.

Hva er da problemet?
For meg er trening slik at jeg må pine meg gjennom de to-tre første ukene, før jeg begynner å like å trene. Denne gangen har jeg ikke klart det. Har veldig gode intensjoner, klarer en uke (til og med to), men så stopper det opp. Jeg vet så godt at hvis jeg bare kommer meg gjennom “veggen”, så vil alt bli så mye lettere. Jeg SKAL klare det.

Jeg må klare det for at jeg virkelig skal kunne tro på det å miste alle de kiloene. Jeg må klare det for at jeg skal tro at jeg skal klare å ikke legge på meg igjen.
Jeg har vært sterk i troen tidligere, og jeg skal gjennvinne den.

Har lyst på en sykkel, men er alt for tung enda. Skal kjøpe en om ca. 15-20 kilo.
MEN jeg lover på ære og samvittighet at jeg aldri skal ha på meg en slik tettsittende nylondrakt(?) som vi i nå ser daglig på veiene. 40-60 år gamle menn (hovedsakelig) som ser ut som sakkosekker tvunget inn en alt for trang kondom. Skyt meg om jeg skulle miste gangsynet og havner inn i noe slikt.

…men jeg må komme i gang med noe.

Legg inn en kommentar