Det har gått 4 mnd uten oppdateringer

oransje høst-1

Hei

Jada, jeg er her fortsatt. Jeg har hatt 4 måneder pause fra skriving og omtrent 3 måneder pause fra slanking. Det som har skjedd i den tiden er egentlig ganske mye.

Juni og Juli spiste og drakk jeg, og jobba for mye, og hadde for lite ferie.

Det har vært ekstremt travelt på jobben, og for første gang har jeg tenkt at dette er for mye, dette går ikke i lengden. I slutten av august fikk jeg en skikkelig influensa kastet over meg, etter det fulgte en forkjølelse fra helvete. Jeg klarte ikke å bli frisk, jeg hostet hele nettene og til slutt måtte jeg bare gå til legen. Jeg fikk en grundig sjekk og status var slettes ikke bra.

Jeg hadde bronkitt (ikke kronisk type), kyssesyke og ekstremt høyt blodtrykk. Jeg ble satt på blodtrykksdempendemedisiner med en gang. Så ble dosen økt. Så skifta jeg til sterkere medisin.

Vekta? Ja den var også altfor  høy. Jeg hadde lagt på meg en god del av det som kom av før sommeren – life’s a bitch

Jeg fikk beskjed om å kutte ned på salt, drikke mindre kaffe, jobbe mindre og slanke meg. Det gikk tre uker til jeg kom i gang igjen, jeg er treg i avtrekket, selv når ting er alvorlig.

…men 18. oktober begynte jeg igjen, da var jeg ca. 3 kilo fra maksvekten fra januar i år.

Etter det har jeg tatt skikkelig tak og jeg er godt i gang igjen, jeg skal ta av 52 kilo før 24. mai neste år, jepp.

Til nå har jeg tatt av 13.1 kilo (og det med 4 måneder uten bry meg, med å legge på meg nesten 10kg, og spise/jobbe på meg høyt blodtrykk)

Snakkes snart igjen 🙂

Legg inn en kommentar