Snart en uke sulten

sandane-7-okt-1

Jepp, jeg er stort sett sulten hele tida. Jeg vet også at slik vil det nok være en uke til. Men, det er ikke farlig å være sulten har jeg funnet ut.

Å være sulten takler jeg fint, men en annen virkning har vært at jeg sover så dårlig/lite. Så lite at jeg tok et par sovepiller i går kveld, bare for å få noen timer i helga. Jeg sov i nesten 10 timer. Det er verre når jeg skal jobbe, da kan jeg ikke (og vil ikke heller) ta piller. Jeg har lest at dette er vanlig i begynnelsen av kuren, så jeg får smøre meg med tålmodighet.

I morgen er offisiell veiedag, jeg har selvsagt «jukseveid» meg så jeg vet det går rette veien. Spørsmålet er bare hvor mye? Jeg må ta av minst 2.5 kg i uka for å nå 8-ukers målet mitt med 20 kg ned. Derfor bør mesteparten også komme i begynnelsen av kuren.

Det er også et spørsmål om motivasjon. Hvis jeg ser at jeg tar av så blir det lettere å pine seg en dag/en uke/en mnd/7 uker til.

Kommer jeg til å legge på meg alt etterpå?  Etterpå er jeg på en konstant 5:2 diett uten for mye karbohydrater, jeg tror det vil gjøre at vekta er stabil. Etter ca. en mnd på 5:2 vil jeg ta neste steg, altså over til 800 kcal per dag i 8 nye uker.

Greit å ha en plan!

Legg inn en kommentar