Jeg skal ta av 20 kg før jul – hva så?

blaabaer

Ja det er målet, 2.5 kilo i uka, en halv kilo hver ukedag. Jeg ligger litt før skjema, og er fortsatt godt motivert.

Jeg er akkurat nå inne i første fasteperiode tredje uken.

…men det er slettes ikke nok. Det er bare en begynnelse, jeg må vesentlig mer ned, men har bestemt meg for å ta et par uker for å stabilisere litt etter de første 20 kiloene.

Hva skal skje så?
Forhåpentligvis så er jeg klar/lett nok til å trene mye mer aktivt, ikke bare spaserturer men også forsiktig styrketrening.

Jeg øker kcal-inntaket til 1000 kcal per dag, det trenger ikke gå like fort resten av kuren. Jeg vil øke kcal-inntaket til 800 når fasten avsluttes. Det kan være greit å ta en gradvis normalisering av kostholdet.

Jeg har begynt å meditere, og forhåpentligvis så vil dette være noe det kan være verdt å fortsette med.

Jeg må til legen for å ta en skikkelig helsjekk, også for å se om blodtrykksmedisinen fortsatt må være så sterk. Jeg vet om folk som har klart å slanke bort behovet for medisin. Jeg har snakket med legen litt om dette, men han sier at det slettes ikke er sikkert at mitt høye blodtrykk er vektrelatert…

  • skrives/leses/snakkes senere

 

En kommentar til «Jeg skal ta av 20 kg før jul – hva så?»

  1. Jeg ser at jeg har det litt som deg: slanket bort 10 kilo, også etter en fotskade kom de såååå lett på igjen, alle sammen! Så nå er det igjen et grep, og jeg fant ut at jeg skulle prøve å sulte meg på denne mosley dietten…har prøvd faste før, og spiser til vanlig sånn bortimot 1500 kcal og burde gå ned i vekt på det, men gjør ikke det allikevel, så derfor, nå prøve med faste og 800 kcal. Neste uke er en travel en, kanksje like greit… Det som er så teit er at jeg kan være «flink pike» i to tre uker, så går jeg ned kanskje 1 til 2 kilo…men så er det en utskeiedag, og vekta er tilbake som før :-(. og utskeie vil da si: kanskje ett kakestykke, eller spise en pose m-sjokolade…Men jeg vil jo absolutt tilbake til 10 kilo lettere! bare i den vanlige hverdagen er det vanskelig å få til. Stor beundring for deg som har klart nå å holde deg til dietten…og med god resultat. Men hva er skjedd med den teorien at man ikke burde faste siden man setter kroppen på sparebluss? jeg tenker at siden jeg har gått på slanking nesten hele mitt liv er vel forbrenninger deretter? sparebluss hele tiden liksom? Klem fra meg, håpe både du og jeg får det til!
    Wendy

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.