8 uker med hard slanking foran meg

fall-in-norway

Hei,

Jeg har lagt opp et løp fra 24. oktober til 19. desember der jeg følger en plan som er en blanding av «The 8-Week Blood Sugar Diet» og periodisk faste. Jeg leste boken til Mosley på søndag/mandag og selv om jeg ikke har høyt blodsukkernivå, så overbeviste boken meg om at det skal være mulig (og ikke farlig) å slanke seg såpass hardt i 8 uker.

Jeg spiser 800kcal pr. dag. Er på 4. dagen nå og det er fortsatt tøft, og det vil det nok være de to første ukene. Jeg faster tirsdag og torsdag (som regel). Fortsett å lese «8 uker med hard slanking foran meg»

Status: starten på dag 5

I dag har jeg spist frokost for første gang på veldig lenge, det føles ikke så veldig forskjellig fra de dagene jeg ikke gjør det. Grunnen til at jeg likevel gjør det er at jeg i dag går inn i ukas andre fasteperiode. Jeg skal ikke spise før i morgen tidlig tenkte jeg.

Ellers begynner jeg å bli nysgjerrig på vekten, om jeg har gått ned? Om jeg står i ro? Jeg vet det er lett å bli skuffa, men klarer ikke slutte å tenke på det. Jeg er på reise og har ikke tilgang på vekt her, dessuten er det greiest å bruke samme vekt hele tiden.

Vanelisten min har nå kommet opp i 25 punkter, men noen av punktene skal ikke tre i kraft enda.

Det er faktisk ganske morsomt å forsøke å få så mange grønne ruter som mulig hver dag.